Skip to content
CFC Corporate har brugt Mads til adskillige corporate communication film og internationale TV reklamer. Hver gang leveret med stor professionalisme og indlevelse på perfekt US eller UK engelsk. Vi bruger ham igen og igen.

Da jeg hørte Mads’ stemme første gang, var jeg ikke i tvivl. Det SKULLE være ham, der indlæste min roman ”Sydens forbandelse”, for Mads’ rå, tilbagelænede og cool stemme passede lige til min mandlige hovedperson. Men Mads leverede så meget mere end en fed stemme. Hele bogen er blevet indlæst med en utrolig indlevelse, dynamik og humor, imponerende accenter og ikke mindst en fantastisk gengivelse af bogens sangtekster. Ja, jeg fik decideret kuldegysninger af begejstring flere gange, mens jeg hørte lydbogen. Jeg kan på alle måder anbefale Mads Hjulmand. Han kommer med hele værktøjskassen og tager oplevelsen til næste niveau.

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mads med på både mindre tv-produktioner og på de helt store Pixar og Disney biograffilm – og han mestrer begge del til fulde. Mads er en erfaren og alsidig dubber, som er super god til både at formidle pissesjove figurer med alskens dialekter og accenter, til de dybt berørende og alvorlige bærende roller. Mads er derudover meget musikalsk og kan bære store sanglige partier eller smide korstemmer ind her og der efter behov. Ud over det faglige er Mads en hyggelig og engageret person, som altid er en fornøjelse at have i studiet.

Mads – nu har jeg lyttet til alle 3 bøger, og du har gjort historierne 10 gange federe end de er i virkeligheden. Mega fed indlæsning og stemmer du har lavet til de forskellige karakterer. Jeg elsker det. TAK!

Det er nervepirrende for en forfatter at finde den rette stemme til indlæsning. En rædsom opgave – hvis det ikke lige var for Mads Hjulmand, der ikke kun bragte stemme, men også afsindigt fint øre til læsningen af min bog Blodkongens datter. Det kræver hårfin balance at gøre et episk middelaldereventyr troværdigt gennem en 14-årig fortæller, men det mestrer Mads til guldmedalje… and you can quote me on that!

Mads har indlæst en hel del lydbøger for os efterhånden, og hver gang yderst tilfredsstillende. Desuden er han fast indlæser på mine egne bøger om Fønix Guilden. Her giver han med stor indlevelse hver enkelt romanfigur sin helt egen unikke stemme på fornemmeste vis, uanset om det er en heks eller en helt, så lydoplevelsen løftes til et helt andet niveau. Jeg glæder mig allerede til at arbejde med Mads igen.

Back To Top