Skip to content

SPEAK

by Wheelman Media

Måske kender du mig allerede uden at vide det. Jeg har nemlig lagt stemme til et utal af reklamer, lydbøger, tegnefilm, dokumentarprogrammer og meget mere.

Min stemme er alsidig og kan svinge fra ung, dynamisk og kraftfuld til moden, blød, tilbagelænet, dramatisk, nøgtern og indlevet eller til f.eks. forførende eller gakket alt efter, hvad opgaven går ud på. Jeg er uddannet og aktiv skuespiller med mange roller på CV’et og derfor jeg også vant til at modtage instruktion, så jeg kan skabe lige netop det udtryk der efterspørges.

Jeg har stor erfaring med stort set alle genrer, herunder reklame, dokumentar, infomercials, radiospots, radiodrama, podcast, trailere, spil, apps, corporate, e-learning, tegnefilm, live-action, ADR, IVR, lydbøger – you name it!

Foruden dansk, speaker jeg også på både engelsk og tysk. Jeg har boet og arbejdet mange år i Hamborg og Berlin, og samtidig er jeg er vokset op med amerikansk og britisk engelsk,  og taler det stort set uden accent. Desuden kan jeg tilføre diverse dialekter og accenter efter behov.

Jeg har eget studie og kan garantere hurtig levering i bedste kvalitet (ofte indenfor 24 timer), men kommer også gerne ud til studier i Storkøbenhavn, hvis der er behov for det.

Er du i tvivl, om jeg er det rette valg til din produktion, er du velkommen til at sende mig en mail med et par linjer, så leverer jeg en prøve på teksten kvit og frit.

Stadig i tvivl om jeg er den rette til opgaven? Så tag et kig længere nede ad sitet for at se referencer og høre stemmeprøver på både dansk, engelsk (UK/US) og tysk. Du kan i øvrigt finde mit fulde CV som speaker her.

Prisen for et speak afhænger af tiden brugt i studiet,  hvor den skal vises  f.eks. (TV, Bio, Web, SoMe mv.), om der er flere versioner, mv. Jeg følger som minimum overenskomsterne mellem Dansk Skuespillerforbund, Danish Voices og Producentforeningen.

Kontakt mig endelig for yderligere spørgsmål eller uforpligtende tilbud, så jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Dbh   Mads Hjulmand

CFC Corporate har brugt Mads til adskillige corporate communication film og internationale TV reklamer. Hver gang leveret med stor professionalisme og indlevelse på perfekt US eller UK engelsk. Vi bruger ham igen og igen.
Sune Lolk
Copenhagen Film Company

Da jeg hørte Mads’ stemme første gang, var jeg ikke i tvivl. Det SKULLE være ham, der indlæste min roman ”Sydens forbandelse”, for Mads’ rå, tilbagelænede og cool stemme passede lige til min mandlige hovedperson. Men Mads leverede så meget mere end en fed stemme. Hele bogen er blevet indlæst med en utrolig indlevelse, dynamik og humor, imponerende accenter og ikke mindst en fantastisk gengivelse af bogens sangtekster. Ja, jeg fik decideret kuldegysninger af begejstring flere gange, mens jeg hørte lydbogen. Jeg kan på alle måder anbefale Mads Hjulmand. Han kommer med hele værktøjskassen og tager oplevelsen til næste niveau.

Henriette Vesterbak
indehaver af forlaget Twenty-One

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mads med på både mindre tv-produktioner og på de helt store Pixar og Disney biograffilm – og han mestrer begge del til fulde. Mads er en erfaren og alsidig dubber, som er super god til både at formidle pissesjove figurer med alskens dialekter og accenter, til de dybt berørende og alvorlige bærende roller. Mads er derudover meget musikalsk og kan bære store sanglige partier eller smide korstemmer ind her og der efter behov. Ud over det faglige er Mads en hyggelig og engageret person, som altid er en fornøjelse at have i studiet.

Vibeke Dueholm
Instruktør SDI Media

Mads – nu har jeg lyttet til alle 3 bøger, og du har gjort historierne 10 gange federe end de er i virkeligheden. Mega fed indlæsning og stemmer du har lavet til de forskellige karakterer. Jeg elsker det. TAK!

Sophie Souid, forfatter til Alf og Bjørn bøgerne

Det er nervepirrende for en forfatter at finde den rette stemme til indlæsning. En rædsom opgave – hvis det ikke lige var for Mads Hjulmand, der ikke kun bragte stemme, men også afsindigt fint øre til læsningen af min bog Blodkongens datter. Det kræver hårfin balance at gøre et episk middelaldereventyr troværdigt gennem en 14-årig fortæller, men det mestrer Mads til guldmedalje… and you can quote me on that!

Merlin P. Mann
Forfatter

Mads har indlæst en hel del lydbøger for os efterhånden, og hver gang yderst tilfredsstillende. Desuden er han fast indlæser på mine egne bøger om Fønix Guilden. Her giver han med stor indlevelse hver enkelt romanfigur sin helt egen unikke stemme på fornemmeste vis, uanset om det er en heks eller en helt, så lydoplevelsen løftes til et helt andet niveau. Jeg glæder mig allerede til at arbejde med Mads igen.

– forfatter og indehaver af Serious Radio Business

VOICE SAMPLES

Carlsberg Byen
Dokumentar action
Kræftens Bekæmpelse
Telia
Heinz reklame
CBB Mobil
Suzuki
COOP e-learning
Open af André Agassi / Lydbog
Vejen / Lydbog
Hobitten / Lydbog
Bosch
Mærsk (US)
Vera Moda (US)
Stark (UK)
Education (UK)
Yara (US)
Bodum (US)
Cocio (UK)
Thomas Cook (UK)
Kilroy Travel (US)
Insurance (US)
Fight Against Cancer (UK)
Citizen.dk (UK)
Nordsee (DE)
Berlin (DE)
De Skrigende Halse / Vocal

Clients

Warner Brothers
National Geographic
HBO
Red Bull
Disney
Universal Studios
Marvel
DR
LEGO
Nordea
Netflix
TV3
DreamWorks
Telia
TV2
DanskeBank
Gyldendal
ZDF
ARD
Cocio
Fullrate
Kræftens Bekæmpelse
NDR
Mofibo
Tryg
Kilroy
Danske Spil
Sf
Pixar
Zentropa
Nordisk Film
Mcdonalds
Misofilm
Dansk Boldspil Union
Storytel
Discovery

Clients

Warner Brothers
Warner Brothers
National Geographic
HBO
Red Bull
Disney
Marvel
DR
LEGO
Nordea
TV3
DreamWorks
Telia
TV2
DanskeBank
Gyldendal
ZDF
ARD
Cocio
Fullrate
Kræftens Bekæmpelse
NDR
Mofibo
Tryg
Kilroy
Danske Spil
Sf
Pixar
Zentropa
Nordisk Film
Mcdonalds
Misofilm
Dansk Boldspil Union
Storytel
Discovery

DUBBING

Spotlight
Filmmakers
Castupload
Skuespillerhåndbogen
Crew United
Schauspielervideos
E-talenta
Spotlight
Filmmakers
Castupload
Skuespillerhåndbogen
Crew United
Schauspielervideos
E-talenta
Back To Top