skip to Main Content

SPEAK

by Wheelman Media

Hej!

Mit navn er Mads, og jeg er uddannet skuespiller og professionel speaker med 15 års erfaring.

Min stemme er alsidig og kan svinge fra ung, tilbagelænet, dynamisk eller kraftfuld til f.eks. dramatisk, behagelig, indlevende – alt efter hvad der efterspørges. Som skuespiller er jeg vant til at tage imod instruktion og kan derfor uden problemer tilpasse stemmen efter behov, så den passer til perfekt til dit/jeres projekt.

Jeg speaker på dansk, tysk og perfekt engelsk (britisk eller amerikansk) med eller uden diverse dialekter og accenter indenfor alle tænkelige genrer herunder reklame, dokumentar, dubbing, trailere, corporate, E-learning, lydbøger, spil, apps, ADR, IVR, infomercials – you name it!

Jeg har eget studie og kan garantere hurtig levering i bedste kvalitet (ofte indenfor 24 timer), men kommer også gerne ud til studier i københavnsområdet, hvis der er behov for det.

Er du i tvivl, om jeg er det rette valg til din produktion, er du velkommen til at sende mig en mail med et brief og et par linjer, så leverer jeg en prøve på teksten kvit og frit.

Stadig i tvivl om jeg er den rette til opgaven? Så tag et kig længere nede ad sitet for at se referencer og høre stemmeprøver på dansk, engelsk (UK/US) og tysk. Du kan i øvrigt finde mit fulde CV som speaker her.

Priserne afhænger af kundens budget samt projektets omfang og størrelse, men jeg følger som minimum overenskomsterne mellem Dansk Skuespillerforbund, Danish Voices og Producentforeningen.

Kontakt mig endelig for yderligere spørgsmål eller uforpligtende tilbud, så jeg vender hurtigst muligt tilbage.

Dbh   Mads Hjulmand

Det er nervepirrende for en forfatter at finde den rette stemme til indlæsning. En rædsom opgave – hvis det ikke lige var for Mads Hjulmand, der ikke kun bragte stemme, men også afsindigt fint øre til læsningen af min bog Blodkongens datter. Det kræver hårfin balance at gøre et episk middelaldereventyr troværdigt gennem en 14-årig fortæller, men det mestrer Mads til guldmedalje… and you can quote me on that!

Merlin P. Mann
Forfatter

Mads – nu har jeg lyttet til alle 3 bøger, og du har gjort historierne 10 gange federe end de er i virkeligheden. Mega fed indlæsning og stemmer du har lavet til de forskellige karakterer. Jeg elsker det. TAK!

Sophie Souid, forfatter til Alf og Bjørn bøgerne

Mads har indlæst en hel del lydbøger for os efterhånden, og hver gang yderst tilfredsstillende. Desuden er han fast indlæser på mine egne bøger om Fønix Guilden. Her giver han med stor indlevelse hver enkelt romanfigur sin helt egen unikke stemme på fornemmeste vis, uanset om det er en heks eller en helt, så lydoplevelsen løftes til et helt andet niveau. Jeg glæder mig allerede til at arbejde med Mads igen.

– forfatter og indehaver af Serious Radio Business
CFC Corporate har brugt Mads til flere corporate communication film og TVC speaks. Hver gang leveret med stor professionalisme og indlevelse på perfekt US eller UK engelsk. Vi kommer til at bruge ham igen og igen.
Sune Lolk
CFC Corporate

Jeg har haft fornøjelsen af at have Mads med på både mindre tv-produktioner og på de helt store Pixar og Disney biograffilm – og han mestrer begge del til fulde. Mads er en erfaren og alsidig dubber, som er super god til både at formidle pissesjove figurer med alskens dialekter og accenter, til de dybt berørende og alvorlige bærende roller. Mads er derudover meget musikalsk og kan bære store sanglige partier eller smide korstemmer ind her og der efter behov. Ud over det faglige er Mads en hyggelig og engageret person, som altid er en fornøjelse at have i studiet.

Vibeke Dueholm
Instruktør SDI Media

VOICE SAMPLES

Carlsberg Byen

Cinema Trailer
Cinema Trailer

Dokumentar - action

Dokumentar action
Dokumentar action

Kræftens Bekæmpelse

Cinema Trailer
Cinema Trailer

Telia

Hjulmand
Hjulmand

Heinz reklame

Mads_Hjulmand_Commercial_Ketchup_18sek
Mads_Hjulmand_Commercial_Ketchup_18sek

CBB Mobil

Stemmeprøve teleselskab
Stemmeprøve teleselskab

Suzuki

Hjulmand
Hjulmand

COOP e-learning

Cinema Trailer
Cinema Trailer

Open af André Agassi / Lydbog

Mads H_Stemmeprøve_Bog_01
Mads H_Stemmeprøve_Bog_01

Vejen / Lydbog

Mads H_Stemmeprøve_Bog_03
Mads H_Stemmeprøve_Bog_03

Hobitten / Lydbog

Mads H_Stemmeprøve_Bog_04
Mads H_Stemmeprøve_Bog_04

Ferierejser.dk

Cocio (UK)

Travel Agency (UK)

MadsHjulmand_UK_Ferierejser
MadsHjulmand_UK_Ferierejser

Kilroy Travel (US)

US - Kilroy Travel
US - Kilroy Travel

Vera Moda (US)

Cinema Trailer
Cinema Trailer

Mærsk (US)

Min film
Min film

Nordsee (DE)

Berlin (DE)

Hjulmand
Hjulmand

De Skrigende Halse / Vocal

De Skrigende Halse Ver. 2
Cinema Trailer
De Skrigende Halse Ver. 2Cinema Trailer

Clients

Warner Brothers
National Geographic
HBO
Red Bull
Disney
Universal Studios
Marvel
DR
LEGO
Nordea
Netflix
TV3
DreamWorks
Telia
TV2
DanskeBank
Gyldendal
ZDF
ARD
Cocio
Fullrate
Kræftens Bekæmpelse
NDR
Mofibo
Tryg
Kilroy
Danske Spil
Sf
Pixar
Zentropa
Nordisk Film
Mcdonalds
Misofilm
Dansk Boldspil Union
Storytel
Discovery

DUBBING

Spotlight
Filmmakers
Castupload
Skuespillerhåndbogen
Crew United
Schauspielervideos
E-talenta
Spotlight
Filmmakers
Castupload
Skuespillerhåndbogen
Crew United
Schauspielervideos
E-talenta
Back To Top